shop

Shop rész leválasztása a kútról? Ez is megy!

Sok kis benzinkút üzemeltető számára az éjszakai üzemeltetés és a 0-24 órás nyitvatartás elérhetetlen álomnak tűnhet. Ők még biztosan nem ismerik az App&Tank forradalmi megoldását, amely lehetővé teszi a kút és a shop szétválasztását! 

Bolt nélkül is lehet kút!

Az elavult rendszerek miatt korábban a kis benzinkutak üzemeltetői számára a shop és a kút szorosan összekapcsolódott. A kút csak akkor működhetett, ha a bolt nyitva volt, hiszen a töltőállomás alkalmazottainak fizikai jelenléte szükséges volt ahhoz, hogy a kasszát kezeljék. Ez korlátozta a nyitvatartási időt és befolyásolta az üzleti működést.

Fontos leszögezni: ma nincs szükség arra, hogy a bolt nyitva legyen ahhoz, hogy a kút üzemelni tudjon. Ezen lehetőségnek köszönhetően az üzemeltetők könnyedén átállhatnak a non-stop nyitvatartásra, ezzel növelve a bevételt és az ügyfelek elégedettségét. 

Hogyan függetleníthető a kút a bolttól? 

Az App&Tank megoldásával a kút és a shop szétválasztható, ezzel teljesen megváltoztatva a játékszabályokat. A rendszernek, illetve az automatizált üzemeltetési lehetőségnek hála, már nem szükséges a személyes jelenlét a kút működtetéséhez. Az App&Tank-kal a kút üzemeltetése automatikus és zökkenőmentes, még akkor is, ha a bolt zárva tart.

shop

Az egyszerűbb és rugalmasabb üzemeltetés számos előnnyel jár. Először is, az tulajdonosok hosszabb nyitvatartási időt biztosíthatnak, ami növelheti a forgalmat és az árbevételt. Az éjszakai üzemeltetés lehetősége különösen előnyös lehet azokon a területeken, ahol a konkurencia még nem vezette be a non-stop nyitvatartást. 

A kút és a shop szétválasztásának lehetősége megnyitja az utat a modern, automatizált működés előtt. Az App&Tank úttörő megoldásai lehetővé teszik a kis benzinkutak számára, hogy hatékonyan működjenek, akár éjszaka is, miközben minimalizálják a költségeiket és maximalizálják a bevételeiket. Ez egy újabb lépés lehet a kis benzinkutak versenyképességének növelésében és az ügyfelek elégedettségének fokozásában.

Ne habozz lépni az App&Tank modern megoldásai felé! Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet megoldásunkról! >>>