Applikációs és terminálos fizetési lehetőség egyidejűleg? Lehetséges!

A jelenlegi piaci trendek egyértelműen azt mutatják, hogy a kényelmes és gyors fizetés, tehát az automatizált lehetőségek iránti igény egyre csak nő. De mi van akkor, ha egy benzinkúton nemcsak kiváló fizetési élményt szeretnénk teremteni, hanem az is a célunk, hogy a kút költséghatékonyan működjön, és minden autós igényeinek eleget tegyen? Ekkor jön a képbe a különböző rendszerek, például az applikáció és terminál kombinációja – mert igenis ezek megférnek egymás mellett!

A tankolóautomata terminál új szintre emeli a fizetési lehetőségeket, hiszen elfogadja a készpénzt, a bankkártyát, a nemzetközi üzemanyagkártyát és a saját kártyát is. Ám ennél is tovább mutat a fejlett fizetési rendszer, hiszen az App&Tank applikációval ötvözve egy olyan egyedi megoldás jöhet létre, amely nemcsak kényelmet nyújt, de egyúttal az üzemeltetési költségeket is jelentősen csökkenti.

Miért éri meg az applikációt és a terminált társítani? 

Az App&Tank-nak köszönhetően egy lépésben, beruházásmentesen automatizálható a töltőállomás. Az innováció az applikációs fizetésnek hála kiváltja a ma ismert közforgalmi automatákat, illetve adott esetben a kasszát is. Ám előfordul, hogy valaki nem tartja kielégítőnek a kizárólag mobilos fizetési lehetőséget –  ilyenkor a két megoldás társítása az elérhető legjobb opció!

Amennyiben a kút applikációval is működik, kevesebb terminálra van szükség, jóval kedvezőbb a megvalósítás, jóval alacsonyabbak az üzemeltetési költségek, nagyobb az üzembiztonság. A terminál és az alkalmazás társítása esetén az App&Tank által kínált üzleti modell változatlan formában elérhető, tehát mi gondoskodunk az új vevők szerzéséről és megtartásáról is.

Mit kell tudni a tankolóautomata terminálról? 

A terminált a Fortech biztosítja, mely gyártó Olaszország vezető automata szállítója, magas minőségű, nagy darabszámban előállított termékekkel. A berendezés megragadó designnal rendelkezik és kimondottan felhasználóbarát. Az ujjlenyomat olvasó segítségével egyetlen érintéssel elérhető a menürendszer. Az érintésmentes megoldásnak köszönhetően pedig egy mozdulattal lehetővé válik a fizetés. Igény esetén pillanatokon belül kinyomtathatóak a tankolási tranzakció adatai. 

A Fortech terméke ma a hazai piacon a lehető legjobb kondíciókkal és a legkedvezőbb áron elérhető terminál. 

Mit kell tudni az App&Tank-ról?

Az App&Tank bármelyik tankolóautomatánál jóval gyorsabb, hiszen a klienseknek csak le kell tölteni az applikációt, ahova a kártyaadatok előre felvihetők, így a benzinkúton csak néhány kattintásra van szükség, és véget is ér a tankolás. Mindemellett az innovációnak számos egyéb előnye is van: 

  • beruházásmentes;
  • 0-24 órás nyitva tartást tesz lehetővé;
  • a partnerkutak marketingjét is magában foglalja;
  • automatikus ügyfélkörbővítést tesz lehetővé;
  • komplett back office-t biztosít;
  • integrált jövedéki nyilvántartással rendelkezik;
  • független minden meglévő rendszertől;
  • fix havidíjjal működtethető. 

Az App&Tank és a Fortech a jövőben is a hatékony, kényelmes és biztonságos üzemeltetés zászlóvivői, aminek köszönhetően a kútüzemeltetők és az autósok is nyernek. 

Tudj meg többet kihagyhatatlan ajánlatunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>