automatizálás

Literenként 20 forintos megtakarítást is eredményezhet a kutasok számára az automatizálás

A töltőállomás üzemeltetők megállás nélkül kutatnak azon megoldások után, amelyek nemcsak hatékonyabbá, de költséghatékonyabbá is tehetik kútjukat. De szerencsére nem kell keresgélni tovább! Itt a megoldás, amellyel elérhetővé válik a költségek csökkentése, sőt literenként ez akár 20 forintos megtakarítást is eredményezhet. 

A kutak automatizálása ma a lehető legjobb döntés!

Az automatizálásnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a havi üzemeltetési költség. A fejlesztések után lényegében azonnal megszüntethetők a költséges rendszerek, hiszen az App&Tank bevezetését követően az üzemeléshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A kútra felhelyezett QR-kód telefonos beolvasásával az ügyfelek pillanatokon belül, önállóan áteshetnek a fizetési procedúrán. 

Az App&Tank alkalmazásában feltüntetésre kerülnek a partnerbenzinkutak, ami segít beterelni a felhasználókat az állomásokra, illetve ösztönzi őket az automata használatára. Ennek köszönhetően még a töltőállomás hirdetésével sem kell foglalkozni, a App&Tank ezt is elvégzi. A fejlesztésnek hála új ügyfelek vonzhatók be, illetve a költségcsökkentésnek köszönhetően a régi vásárlók megtartásával sem lesz probléma. 

Az App&Tank bevezetése rendkívül egyszerű, illetve azonnal, jelentős literre vetített költségmegtakarítás érhető el általa. A kalkulációk szerint, az automatizálás literenként akár 20 forintos megtakarítást is eredményezhet. 

Az innováció az applikációs fizetésnek köszönhetően kiváltja a ma ismert közforgalmi automatákat, illetve adott esetben a kasszát is. De amennyiben valaki nem tartja kielégítőnek a kizárólag mobilos fizetési lehetőséget, akkor sem kell más megoldás után kutatni. Az App&Tank-hoz ugyanis már terminál is társítható. 

A fizikai terminált a Fortech, Olaszország vezető automata szállítója biztosítja. A berendezésen elérhető a készpénzes, bankkártyás és flottakártyás, sőt a nemzetközi üzemanyagkártyás fizetési lehetőség is. A Fortech terminálja ma a hazai piacon a lehető legjobb kondíciókkal érhető el.

A fejlesztések most rendkívül jó áron érhetők el!

Az automatizáción a töltőállomás üzemeltetők jelentős része el sem gondolkodik, mivel méregdrága beruházásnak tartják. Az innováció azonban jóval kedvezőbb áron érhető el, mint azt sokan gondolnák!

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció. 

A kútoszlop és a terminál mellé az App&Tank most ajándékba jár!

Tudj meg többet ajánlatunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>