automatizáld

Hogyan automatizáld töltőállomásod egyszerűen? 

Az automatizáció szó hallatán sokaknak bonyolult és költséges folyamatok jutnak az eszébe. Ez teljesen érthető, hiszen valóban a legtöbb automata bevezetése hatalmas összegeket emészt fel. A töltőállomások modernizálására azonban már van más, beruházásmentes lehetőség is! 

Itt a megoldás a kút automatizálására!

Innovációnk, az App&Tank mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást, hiszen a fejlesztés bármiféle befektetés nélkül elérhető. Most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálható akár a teljes benzinkút. Ráadásul azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek ezzel a lehetőséggel.  

Az App&Tank által a kisebb kutak esélyt kapnak arra, hogy versenybe szálljanak a legnagyobbakkal!

automatizáld

Hogyan automatizálható a kút az App&Tank-kal?

Az App&Tank bevezetésével a benzinkutakon megszüntethetők a költséges berendezések, hiszen a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség, amire felhelyezhető a QR-kód, illetve a használati útmutató. Az autósoknak a benzinkútra érve ezt a kódot kell beolvasniuk az App&Tank applikáció segítségével, majd a tankolás után azonnal el is hajthatnak. 

Fejlesztésünk tehát kasszafüggetlen üzemelést tesz lehetővé, így a pénztár összes járulékos költsége megspórolható. Az innováció teljesen függetlenül működik a már meglévő, egyéb rendszerektől. 

Ezen felül az App&Tank teljes körű back office-al rendelkezik, ami magában foglalja többek között a jövedéki nyilvántartást, szintmérő-kezelést, készletkezelést, számlázást és az ügyfélnyilvántartást. Így a fejlesztés segítségével akár a komplett állomás üzemeltethető. 

automatizáld

Az App&Tank-kal az automatizálás gyerekjáték!

Sokan azért is tartanak a fejlesztésektől, mert félnek az elhúzódó engedélyeztetési procedúrától. Az App&Tank esetében azonban ezzel sem kell számolni, ugyanis alkalmazása nem engedélyhez kötött. 

Mindezek mellett még a karbantartási költségekkel sem kell számolni! A szoftverfrissítések automatikusak, nem befolyásolják az üzemelést, illetve anyagi teherként sem nehezednek a benzinkút üzemeltetők vállára

Az App&Tank egy teljesen új modell, amivel hálózatként tudnak fellépni a kutak üzemeltetői, illetve hatékonyan és gyorsan képesek reagálni a piaci változásokra. 

Automatizáld töltőállomásod egyszerűen az App&Tank-kal! >>>

Ismerd meg jobban az App&Tank-ot, rövid animációs videóink által. 

Ha üzemeltető vagy, ez neked szól: 

Ha felhasználó vagy, ez neked szól: