App&Tank

App&Tank: forradalmi újítás a tankolásban  

Minden autós ismeri azt az érzést, amikor hosszú sorokban kell vesztegelni a benzinkútnál, hogy feltölthesse üzemanyagtartályát. A véget nem érő sorok, a pénztárnál való várakozás sok időt és türelmet igényel. Ám most, egy innovatív megoldásnak köszönhetően a tankolásnak egy új, szebb korszaka köszönt be. Ez az innováció pedig nem más, mint az App&Tank.

Az App&Tank egy olyan applikáció, amelynek célja a tankolási folyamat forradalmasítása és felgyorsítása. Elfelejthetjük a hosszú sorokat és a kimerítő várakozást, mivel az alkalmazás segítségével a tankoláson pillanatok alatt át lehet esni. Gondolj csak bele: megállsz a kút mellett, telefonoddal beolvasod a kútoszlopon található QR-kódot, néhány kattintással elintézed a fizetést, és már indulhatsz is tovább az úticélod felé.

Kényelmes, egyszerű és gyors – ilyen is lehet a tankolás!

A felhasználók egyetlen gyors regisztrációs kör után bármelyik App&Tank elfogadóhelyen használhatják az alkalmazást. A regisztráció után a rendszerbe előre felvihetők a bankkártyaadatok, így a kútoszlophoz érve valóban néhány másodpercre csökkenthető a fizetéssel töltött idő. 

Az App&Tank rendszere emellett egy rendkívül átlátható, informatív felületet biztosít, ahol könnyedén monitorozhatóak az üzemanyagra fordított összegek. 

Kipróbálnád a korszerű tankolást? 

Az alkalmazás telepítése rendkívül egyszerűen megy. Csak le kell tölteni az App&Tank alkalmazást a Google Play áruházból vagy az App Store-ból, majd jöhet is a regisztráció, ami néhány másodpercnél több időt nem vesz igénybe. A regisztrációs szándék e-mailes megerősítése után már be is lehet lépni a felületre.  

Nincs a közeledben App&Tank kút? 

Az App&Tank üzemkész, a töltőállomásokra való bevezetése folyamatban van – hamarosan lehet épp a kedvenc kutadon is találkozhatsz vele. De ha nem szeretnél semmit a véletlenre bízni, küldd el nekünk annak a kútnak az elérhetőségét, ahol szívesen látnád az App&Tank rendszerét, és felvesszük az üzemeltetőkkel a kapcsolatot. 

Célunk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük az App&Tank nyújtotta előnyöket! Bízunk benne, hogy fejlesztésünket mihamarabb élesben is próbára teheted. Bármilyen észrevételed vagy kérdésed felmerült, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>