benzinkút

A benzinkút automatizálásának egy folyamatnak kell lennie

Az elmúlt időszak viharos történései sok üzemeltetőt költségcsökkentésre ösztönöznek. Nemcsak a múltban elszenvedett veszteségek, de a jövőben várható események miatt is. 

Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, a gazdasági miniszter a magas üzemanyagárak miatt épp a napokban hívatta be a MOL és a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) képviselőit az irodájába. Mindez jogos ijedelmet generált, ugyanis ha a kormány beleszól az árazásba, illetve a haszonkulcs meghatározását a kezükbe veszik, a benzinkút üzemeltetőknek ismét jókora nehézségekkel kell szembenézniük.  

Egy gazdasági társaság alapvető célja a profit maximalizálása

Ezt a meglévő infrastruktúra átszervezésével vagy optimalizálásával is el lehet érni, de hatékonyabb módszer, ha a vállalkozó teljesen átgondolja a működési stratégiáját. Itt jöhet képbe az automatizálás, amire egy folyamatként kell tekinteni. Mit jelent ez? 

Egy, már évek óta hagyományos modellben működő kutat nem feltétlenül célszerű egy az egyben átállítani automata üzemmódra, arra folyamatként kell tekinteni. Ez tehát egy többlépcsős átállást jelent. Első körben például a nyitvatartási időn kívül tesszük lehetővé az autósok számára a tankolást. Később lehet optimalizálni a nyitvatartást, például rövidíteni, megszüntetni a vasárnapi, illetve ünnepnapi nyitvatartást. Legvégső fázisban pedig teljesen át kell állítani a kutat automata üzemmódra. Ez bár az elején úgy tűnhet, hogy csak többletköltséggel jár, a folyamat végére akár nagyobb haszon is elérhető.

Fel kell ismerni, hogy az automata kutak száma nő – és nem véletlenül!

Az újonnan üzembe helyezett kutak jelentős része kizárólag automata formában működik. Erre jó példákat jelentenek a nyugati országok, ahol már évtizedes hagyománya van az automata kutaknak. Mivel jelentősen alacsonyabb költséggel üzemelnek (nincs személyzet, nincs shop, nincs fűtés, kevesebb az energiafelhasználás, nincs költséges kassza stb.), már jóval alacsonyabb eladási mennyiségnél elérik a hagyományos üzemben működő kutak profitszintjét – ez az egyik kulcseleme az automatizálásnak.

Segítünk a folyamat elindításában!

Most minden Multicore által forgalmazott kútoszlop alapár tartalmazza az App&Tank közforgalmi automatát, amivel részben vagy egészben automatizálható akár a teljes benzinkút. Ráadásul aktuális, kihagyhatatlan ajánlatunknak köszönhetően akár már mindössze 3.990,-EUR + áfa áron juthatsz hozzá egy új, nagyteljesítményű kútoszlophoz, 2 év garanciával! Azok, akik korábban vásároltak tőlünk kútoszlopot, akár visszamenőlegesen is élhetnek az automatizálási lehetőséggel. 

Csomagkedvezményeinkkel pedig most még gazdaságosabban lehet automatizálni!

Az App&Tank, a kútoszlop és a terminál most együtt kihagyhatatlan áron érhető el, mindössze 5.490.00.-Ft + áfától!

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció.

Tudj meg többet az App&Tank-ról! >>>