benzinkúton

Miért bosszankodnak az autósok a benzinkúton?

Begurulunk a töltőállomásra, megállunk egy kútoszlop mellett, feltöltjük az üzemanyagtartályt, beszaladunk a shopba, fizetünk és néhány percen belül távozunk – ideális esetben így néz ki a benzinkúton töltött idő. Vannak azonban olyan alkalmak, amikor a gyors, nyugodt tankolás helyett bosszankodással teli az üzemanyagtartály feltöltésére fordított idő. Mi állhat ennek a bosszúságnak a hátterében? Miért válik néha feszültté az atmoszféra? Cikkünkben áttekintjük a lehetséges okokat és megvizsgáljuk, hogyan lehetne javítani a helyzeten. 

Hosszas várakozás és időveszteség

Az egyik leggyakoribb forrása a bosszúságnak az, amikor hosszú sorokban kígyóznak a járművek a kútoszlophoz várakozva, az épp tankoló autós mégis nyugodtan shoppingol a benzinkút boltjában, esetleg a mellékhelyiségben tölti az idejét. Mindezt természetesen anélkül teszi meg, hogy a kútoszlop mellől elállt volna az autójával. Az időveszteség és a hosszú várakozás miatt a türelmetlenség és a bosszúság könnyen felütheti a fejét.

Zaj és zsúfoltság

A benzinkút shopjának egy olyan helynek kellene lennie, ahol az emberek pihenhetnek és felfrissülhetnek egy hosszú út során. Azonban a zaj és a zsúfoltság miatt ez könnyen ellehetetlenülhet. A hangzavar és a tumultus zavaró lehet,  az autósoknak nem lesz kedvük időt tölteni egy olyan helyen, ahol nem tudnak megfelelően pihenni vagy beszélgetni.

Hogyan lehetne javítani a helyzeten?

Az autósok bosszankodása elkerülhető lenne néhány egyszerű lépéssel. Először is, a gyors és hatékony kiszolgálást lehetővé tevő önkiszolgáló rendszerek bevezetése segíthet csökkenteni a várakozási időt. A zaj és zsúfoltság pedig szintén mérsékelhető az automatizálással, hiszen így valóban csak azok mennek be a töltőállomás boltjába, akik vásárolni szeretnének. 

Az autósok elégedettsége, gyors kiszolgálása hozzájárulhat a jobb ügyfélélmény kialakításához, így pedig egy hűséges vásárlói kör kiépítéséhez.

Az ügyfél-elégedettség kulcsa az automatizálásban rejlik!

A tankolási folyamatokat forradalmasító automatizálás bevezetése minden kúttulajdonosnak érdeke lenne. Ennek ellenére sokan el sem gondolkodnak a fejlesztésen, mivel jól tudják, hogy a tankolóautomaták jelentős befektetést igényelnek. Ez való igaz, viszont ezeknél a berendezéseknél már jóval modernebb rendszerrel is önműködővé tehető egy töltőállomás. Ez az innovatív rendszer nem más, mint az App&Tank, ami most akár beruházásmentes konstrukcióban is elérhető. 

Az App&Tank-nak köszönhetően a benzinkutakon megszüntethetők a költséges berendezések, a működéshez mindössze egy kútoszlopra van szükség. A fizetés a hagyományos kútoszlopra felhelyezett QR-kód applikációs beolvasásával lebonyolítható. Ráadásul az applikáció a felhasználók számára hihetetlenül kényelmesen használható. Az egyéb megoldásokkal ellentétben az App&Tank alkalmazásában csak egyszer kell regisztrálni, nem pedig minden kútnál külön-külön. 

Az App&Tank kényelmessé és gyorssá teszi a tankolási procedúrát, ezáltal pedig jelentősen növeli az ügyfél-elégedettséget. 

Tudj meg többet az App&Tank-ról! >>>