bankkártya

Te is félsz megadni a bankkártya adataidat az applikációkban? Erről tudnod kell!

A digitalizáció korában, amikor szinte minden szolgáltatás elérhető egy kattintással a zsebünkben lapuló okostelefonon keresztül, egyre növekszik az igény a gyors és kényelmes fizetési megoldások iránt. Azonban ezzel párhuzamosan valami más is erősödik: a bizonytalanság, a félelem, hogy megosztjuk bankkártya adatainkat és célponttá válunk. Rengeteg pletyka és rémtörténet kering a virtuális térben, így sokak számára még mindig kérdéses: használják a korszerű megoldásokat vagy inkább tartsák a bankkártya adataikat a pénztárcájukban.

Az online biztonság rendkívül fontos, sőt egyre inkább kiemelten kell kezelni. A felhasználók figyelmét fel kell hívni a jelekre, amelyek a gyanús, hackerek által létrehozott weboldalak sajátosságai. Az online térben figyelmesnek és elővigyázatosnak kell lenni. Mindez azonban nem azt jelenti, hogy nem lehet kihasználni a korszerű applikációk, rendszerek, megoldások adta gyorsaságot, egyszerűséget. A megbízható alkalmazások, illetve az azokban megadott vagy elmentett bankkártya adatok számos védelmi vonallal vannak körbevéve. 

bankkártya

Az App&Tank-nál a biztonság az elsődleges!

Az App&Tank alkalmazás nemcsak gyors és egyszerű üzemanyagvásárlást tesz lehetővé, de a kártyaadatok biztonságát is garantálja. Az App&Tank-nál a biztonságos, gyors és egyszerű mobilos fizetést a Viva Wallet támogatja, melynek egyik tulajdonosa a világszerte működő vezető pénzügyi szolgáltató, a JP Morgan. A fizetési rendszer mögött tehát az egyik legnagyobb amerikai bank áll, biztosítva, hogy a kártyaadatokat a lehető legnagyobb védelem övezze. 

A Viva Wallet az első európai, felhőalapú Neobank, amely 23 európai országban rendelkezik irodával. A neves vállalat azért jött létre, hogy megváltoztassa a fizetés, fizetés-elfogadás vállalati kultúráját és, hogy minden méretű vállalat számára biztosítsa az offline és online fizetések elfogadását, innovatív megoldásokon keresztül. 

Az App&Tank fizetési rendszere – melyben a Google Pay és az Apple Pay egyaránt elérhető –, nemcsak kényelmes, de modern biztonsági intézkedésekkel is felvértezve várja azokat, akik a mindennapjaikat könnyebbé szeretnék tenni a korszerű fizetési megoldások által. Tehát, ha eddig haboztál, most itt az ideje elhessegetni a félelmeidet, és kihasználni a modern technológia nyújtotta előnyöket. Ne hagyd, hogy a biztonság és kényelem közötti választás megnehezítse az életed, hiszen az App&Tank olyan megoldást kínál, ahol mindkettő egyensúlyban van. 

Tudj meg alkalmazásunkról többet INNEN, és nyugodtan merülj el a kényelmes és biztonságos mobilfizetés világában!