benzinkút

A te benzinkutad forgalma is lecsökkent? Itt a megoldás!

A benzinárstop idején a független töltőállomások egy része az üzemanyaghiány miatt időszakosan nem volt képes kiszolgálni ügyfeleit, sőt sokan be kellett, hogy zárjanak. Az ársapka megszűnésével a háttérbe vonult beszállítók visszatértek a piacra, a független kutak forgalma viszont nem tért vissza a korábbi szintre. Ez jókora kihívást jelent a kútüzemeltetők számára, akiknek most erőteljesen rá kell fókuszálniuk a forgalom növelésére, hogy vállalkozásukat fenntarthatóvá tegyék.

A független benzinkutak körében mostanra sem csökkent a felháborodás, amit a benzinárstop ideje alatti gyakorlatok generáltak. A kis kutak most felelősségre vonnák a Molt, amely ellen akár egyedi kártérítési pereket is indíthatnak, amennyiben a GVH elmarasztalja az olajcéget – számolt be róla a hvg.hu

Az ársapkával sújtott időszak alatt a kisebb hazai benzinkutak egyedüli üzemanyag-beszállítója a Mol maradt. A Független Benzinkutak Szövetsége szerint az olajóriás visszaélt a kínálkozó helyzettel, ezzel komoly károkat okozva a töltőállomásoknak. Az érintett időszakban számos független benzinkút zárt be amiatt, mert a Mol csak kedvezőtlen feltételek mellett biztosította volna az üzemanyag-ellátást, ráadásul arra is volt példa, hogy a kisebb kutaknak heteken keresztül nem szállítottak. 

A felháborodás érthető, viszont ennél több kell az ügyfelek visszaszerzéséhez!

Ahhoz, hogy az töltőállomások visszaszerezzék régi vásárlóikat, sőt újakat is bevonzanak, költségeket kell csökkenteniük! Az ügyfelek többségét ugyanis az üzemanyagárakkal lehet megszólítani. Az árakat persze egy bizonyos szint alá nem lehet lenyomni, hiszen senki nem szeretne veszteségesen kereskedni. Viszont le lehet menni a konkurensek árai alá deficit nélkül, méghozzá az automatizálás, azaz az App&Tank segítségével. 

Az általunk kínált szolgáltatások és automatizált berendezések sok éves szakmai tapasztalat és gyakorlat alapján jelentős előnyt nyújtanak partnereinknek. Elkötelezettek vagyunk a hazai kutak versenyképességének fenntartásában. Sőt! Külön csomagkedvezményekkel készültünk azon kutak számára, akik költségcsökkentés céljából automatizálni szeretnének. 

Teljes automatizálás esetén a meglévő összes informatikai rendszer (kassza, készletnyilvántartás, jövedéki nyilvántartást stb.) kiváltható, így annak a teljes költsége megspórolható.

Elkötelezettek vagyunk a hazai benzinkút üzemeltetők támogatása mellett! Költséget kell csökkentünk minden áron, ezért egy hihetetlen jó ajánlatot hoztunk!

Soha nem volt még ilyen kedvező automatizálni!

Az App&Tank, a kútoszlop és a terminál most együtt kihagyhatatlan áron érhető el, mindössze 5.490.00.-Ft+áfától!

Az árak és kondíciók, valamint a műszaki tartalom előzetes értesítés nélkül változhatnak! A kép illusztráció.

Ahogy arról korábbi cikkünkben is beszámoltunk, az App&Tank már tankolóautomata terminállal is elérhető, így amennyiben valaki nem tartja kielégítőnek a kizárólag mobilos fizetési lehetőséget, annak sem kell más megoldás után kutatnia. Fontos, hogy a terminál és az App&Tank egy időben, párhuzamosan működhet. Ezekhez társul még egy kútoszlop, melyek most együtt rendkívül kedvező áron, remek konstrukcióban érhetők el. 

Részletekről érdeklődj, szívesen állunk rendelkezésedre!