kútoszlop

Kiváló ajánlat: bemutató kútoszlop hihetetlenül jó áron!

Ügyfeleink számára egy rendkívül kedvező ajánlatot hoztunk! A Multicore Kft. saját, bemutatókútként használt, gyakorlatilag új kútoszlopa most mindössze 3.500,- EUR+áfa áron érhető el. Ne maradj le erről az egyedi lehetőségről, az ajánlat csupán egyetlen kútoszlopra vonatkozik! 

A kútoszlop jellemzői 

  • 2×45 liter/perc teljesítmény
  • 2 tömlővel felszerelve
  • 4 kijelzővel 

Ezek az alapvető jellemzők teszik a kútoszlopot ideális választássá bármely benzinkút számára. Bemutató kutunk kiváló minőségű, megbízható berendezés, amely azonnal munkába állhat, hogy szolgálja ügyfeleidet.

kútoszlop

A kép illusztráció.

További részletekért keress minket! >>>

Ha csomagban vásárolsz, még jobban jársz!

Ha a kútoszlopot tankolóautomata terminállal és a korszerű applikációs fizetési lehetőséget biztosító App&Tank-kal is kiegészíted, plusz kedvezményre számíthatsz!

Fontos, hogy a terminál és az App&Tank egy időben, párhuzamosan működhet. Így a tankoló autósok kedvükre dönthetnek, hogy melyik automatizált fizetési lehetőséggel rendezik számlájukat. 

Terminálunkat a Fortech biztosítja, amely Olaszország vezető automata szállítója. Terméke kiforrott, magas minőségű, amin elérhető a készpénzes, bankkártyás, nemzetközi és saját kártyás fizetési lehetőség is. 

Az elismert gyártó berendezése a hazai piacon jelenleg a lehető legjobb kondíciókkal, a legkedvezőbb áron érhető el. 

Tudj meg többet ajánlatunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>