kútoszlop

Nagyteljesítményű új kútoszlopot szeretnél? Nálunk megdöbbentően jó áron szerezheted be!

Az üzemanyagpiac folyamatosan változik és fejlődik, ezzel a benzinkutaknak is lépést kell tartaniuk. Ha töltőállomás tulajdonosként te is arra törekszel, hogy a fejlesztésekben és a versenyképesség növelésében előre lépj, akkor jó hírünk van számodra! Most lehetőséged van arra, hogy egy nagyteljesítményű, modern kútoszlopot szerezz be, méghozzá mindezt igazán meglepően kedvező áron! 

Kihagyhatatlan ajánlatunknak köszönhetően akár már mindössze 3.990,-EUR + áfa áron juthatsz hozzá egy új nagyteljesítményű kútoszlophoz, ráadásul 2 év garanciával! De ez még nem minden! Ha az automatizációban is gondolkodsz, akkor további kedvezmények várnak rád.

kútoszlopot

A kép illusztráció. 

Itt a remek lehetőség, hogy kutad hatékonyabbá, versenyképesebbé és modernebbé válhasson!

Az automatizálás sosem volt olyan jó áron elérhető, mint most!

Ha a kútoszlopot tankolóautomata terminállal és a korszerű applikációs fizetési lehetőséget biztosító App&Tank-kal is kiegészíted, plusz kedvezményre számíthatsz!

Fontos, hogy a terminál és az App&Tank egy időben, párhuzamosan működhet. Így a tankoló autósok kedvükre dönthetnek, hogy melyik automatizált fizetési lehetőséggel rendezik számlájukat. 

Terminálunkat a Fortech biztosítja, amely Olaszország vezető automata szállítója. Terméke kiforrott, magas minőségű, amin elérhető a készpénzes, bankkártyás, nemzetközi és saját kártyás fizetési lehetőség is. 

Az elismert gyártó berendezése a hazai piacon jelenleg a lehető legjobb kondíciókkal, a legkedvezőbb áron érhető el. 

Tudj meg többet ajánlatunkról, vedd fel velünk a kapcsolatot! >>>