IoT Live Show

Harmadik helyet zsebelt be az App&Tank az IoT Live Show-n!

Nagy sikert aratott az App&Tank az IoT Live Show-n! Az applikáció kifejlesztésével megbízott vállalat, a Nextent Informatika Zrt. a dobogó harmadik fokára állhatott az App&Tank-kal a megoldás-szállító versenyen. 

Nagy büszkeség számunkra, hogy az App&Tank-ban rejlő lehetőséget egyre többen felismerik és értékelik. A győzelem nem csupán a sikerünk elismerése, hanem az alkalmazásunk által kínált innovatív megoldások iránti növekvő érdeklődés tükröződése is.

A Konica Minolta IoT Live Show megoldás-szállító versenyen 18 kiváló vállalat IoT megoldása mérkőzött meg egymással. A neves, öt tagból álló szakmai zsűri a nyerteseket sokrétű szempontrendszer alapján választotta ki. A mérlegelés során figyelembe vették magát a megoldást, az üzleti potenciált, a társadalmi szerepet, illetve az alkalmazott kommunikációt. Az elért harmadik helyezés számunkra is megerősítés, hogy az App&Tank valóban versenyképes és kiemelkedő megoldás a piacon.

Miért épp az App&Tank került ki győztesen a megmérettetésből? 

Mert az App&Tank egy olyan üzleti modellt kínál a töltőállomások számára, amely egyszerű, de mégis nagyszerű!

Hagyományos esetben hatalmas, akár 15 millió forintot is meghaladó beruházás egy modern, automata töltőpont megvásárlása, amihez még speciális építési és átalakítási munkák is párosulnak. Ez nemcsak költségben, de időben is jelentős ráfordítás a benzinkutak tulajdonosai számára, ráadásul a megtérülés is nehezen kalkulálható.

Ezzel szemben az App&Tank beruházásmentes, kvázi szolgáltatásként vásárolható meg. A teljes informatikai hátteret, a rendszer felparaméterezését és az oktatásokat a bevezetés során megkapja az ügyfél mindenféle extra költség nélkül. A működtetéshez szükséges hardver kiegészítőket mi biztosítjuk az ügyfél számára költségmentesen, cseregaranciával.

Természetesen a teljes szoftveres funkcionalitás rendelkezésre áll a kezdetektől és minden jövőbeli fejlesztést is megkapnak a szerződött ügyfelek – mindezt alacsony havidíjért cserébe.

Ami pedig nehezen forintosítható, de szinte megfizethetetlen: olyan megoldást kínál a rendszer a kis töltőállomásoknak, amiket most csak a „nagyok” képesek működtetni! Ilyen például az egyéni marketing kommunikáció, ügyfélhűség, online közösségek építése, illetve saját üzemanyagkártya kibocsátása és kezelése.

Az elismerés újabb lendületet adott nekünk!

A versenyen elért harmadik helyezésnek köszönhetően további lendületet kaptunk az App&Tank fejlesztésében és népszerűsítésében. Az IoT Live Show versenyének szigorú mérlegelési kritériumai alapján elért sikeres szereplésünk megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk. 

A hazai piacon már elkezdtük az App&Tank bevezetését, számos kúttal vagyunk kapcsolatban és igyekszünk a lehető legoptimálisabb műszaki megoldást megtalálni.

De a rendszernek és a működési konstrukciónak nemcsak hazánkban, hanem Nyugat-Európában is híre ment. Ennek eredményeként több országból is komoly érdeklődés mutatkozott, Ausztriában már komoly tárgyalások folynak a bevezetésről, de a tervek szerint más országokban is megjelenhet az App&Tank.

Te is fejlesztenéd töltőállomásod? Érdekelnek az App&Tank-ban rejlő lehetőségek? Vedd fel velünk a kapcsolatot, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre!