gyorsfizetés

Élvezd a minden eddiginél gyorsabb fizetés előnyeit a benzinkúton!

A modern technológia világában a gyorsaság és a kényelem kulcsfontosságú szempontok, különösen, ha a mindennapi teendőkről van szó. Az autósok számára az egyik legbosszantóbb helyzet, amikor a benzinkúton hosszasan kell várakozni a fizetésre, vagy amikor a banki engedélyeztetés miatt akadozik a tranzakció. Innovatív alkalmazásunk, az App&Tank azonban forradalmasítja az üzemanyag-vásárlás élményét: regisztrációval lehetővé válik a gyorsfizetés és elkerülhetőek a banki engedélyeztetés során felmerülő problémák. Fedezd fel, hogyan teheti egyszerűbbé és zökkenőmentesebbé a tankolást az App&Tank!

Az App&Tank felületén néhány percen belül át lehet esni a regisztrációs körön, ami lehetővé teszi a gyorsfizetést, ezzel pedig elkerülhetőek azok a gondok, amik a banki engedélyeztetés kapcsán jelentkezhetnek. Mindehhez csak annyi szükséges, hogy a bankkártya adatokat elmentsd a rendszerben. Hogyan lehetséges ez? Az alábbi hét pontban bemutatjuk!

1.Olvass be egy QR kódot:

  2. A „Fizetés módja” sorban válaszd ki a „Bankkártya” opciót, majd érintsd meg a „Bankkártyás fizetés” sorban látható lefelé mutató nyilat:

  3. A megjelenő listából válaszd ki az „Új bankkártya mentéssel” elemet, majd koppints a „KIVÁLASZT” szövegre:

  4. Folytasd a tankolást a már megszokott módon, majd koppints a „FIZETEK” gombra:

  5. Ha van mentett kártyád fizess azzal, ha nincs, gépeld be a kártyaadatokat, hogy a tranzakció teljesüljön:

  6. Végezd el a kétfaktoros engedélyezést (erre most lesz szükség utoljára):

  7. Sikeres fizetés esetén a bal oldali kép jelenik meg. Koppints a „Tankolás indítása” gombra, majd tankolj a szokásos módon.

  Későbbi tankolásoknál a 4. pontnál válaszd a már elmentett kártyát! Így a jövőben kimarad az 5., 6. és 7. pont, ezzel pedig jelentősen felgyorsul és kényelmessebbé válik a fizetési folyamat.


  Nem kell tartani a bankkártya adatok mentésétől!

  Az App&Tank nemcsak gyors és egyszerű üzemanyagvásárlást tesz lehetővé, de a kártyaadatok biztonságát is garantálja! A biztonságos, gyors és egyszerű mobilos fizetést a Viva Wallet támogatja, melynek egyik tulajdonosa a világszerte működő vezető pénzügyi szolgáltató, a JP Morgan. A fizetési rendszer mögött tehát az egyik legnagyobb amerikai bank áll, garantálva, hogy a kártyaadatokat a lehető legnagyobb védelem övezi. 

  A Viva Wallet az első európai, felhőalapú Neobank, amely 23 országban rendelkezik irodával. A neves vállalat azért jött létre, hogy megváltoztassa a fizetés, fizetés-elfogadás vállalati kultúráját és, hogy bármely méretű vállalat számára biztosítsa az offline és online fizetések elfogadását, innovatív megoldásokon keresztül. 

  Az App&Tank fizetési rendszere – melyben a Google Pay és az Apple Pay egyaránt elérhető –, nemcsak kényelmes, de modern biztonsági intézkedésekkel felvértezve várja azokat, akik a mindennapjaikat könnyebbé szeretnék tenni a korszerű fizetési megoldások által. 

  Gyorsfizetés egyszerűen, biztonságosan!

  Az App&Tank applikációval a benzinkúti fizetés gyors, egyszerű és biztonságos lesz. Nincs több hosszú várakozás vagy problémás tranzakció – csak zökkenőmentes, kényelmes tankolási élmény. Regisztrálj még ma, és élvezd a gyorsfizetés előnyeit minden egyes alkalommal!