töltőállomás

Szeretnéd, ha a közeledben is lenne App&Tank? Küldd el a töltőállomás elérhetőségét és felvesszük velük a kapcsolatot!

Az üzemanyag vásárlás hagyományosan nem tartozik azon tevékenységek közé, amit különösebben várunk vagy élvezünk. Sorban állás, hosszas fizetési procedúra és időpocsékolás jellemzi ezt a mindennapi rutinfeladatot. Azonban most egy új és forradalmi megoldás, az App&Tank megváltoztatja mindezt!

Mit tud az App&Tank?

Az App&Tank alkalmazás egy modern és kényelmes alternatívát kínál a hagyományos készpénzes vagy bankkártyás fizetési módokra. Egyetlen kattintással lehetővé teszi, hogy az üzemanyag vásárláson túless. Az alkalmazásba előre felviheted bankkártyaadatodat, így a töltőállomásra érve, a fizetéshez már csak a kútoszlopon található QR-kódot kell beolvasni és el is lehet hajtani.  

Rendszerünk továbbá egy olyan átlátható felületet biztosít, ahol könnyedén monitorozhatóak az üzemanyagra fordított összegek. Így a kiadások is pontosan számontarthatók. 

Kipróbálnád az App&Tank-ot, de a közeli benzinkúton még nincs erre lehetőséged?

Amennyiben van egy kedvenc benzinkutad, amelyet szívesen látnál az App&Tank hálózatában, küldd el nekünk annak elérhetőségét és mi felvesszük velük a kapcsolatot. Így nemcsak mindennapjaid könnyítheted meg az app segítségével, de másoknak is lehetőséget adsz a modern és előremutató szolgáltatások igénybevételére.

A célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az App&Tank nyújtotta előnyöket, és ezért is hívunk fel mindenkit, hogy ossza meg velünk a közelében található töltőállomások elérhetőségeit. Akár ismerősöd munkahelye közelében van egy megfelelő hely, akár te magad tudsz olyan benzinkutat, ahol az App&Tank szolgáltatását szívesen látnád, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba ITT!